Prekopcsák Zoltán
B2B szoftver üzleti modellek

1091 Budapest, Üllői út 55. Startup HUB
2019-02-11 17:00 - 19:00

A szoftver startupok többsége a magánszemélyeknek értékesítő B2C modellt követi, pedig a cégeknek értékesítő B2B modellnek jobban definiált módszertana és kiszámíthatóbb életpályája van. Egy B2B szoftver startup esetén néhány alapkérdés megválaszolása után jól behatárolható, hogy milyen árazás és milyen értékesítési- és marketingstratégia vezethet sikerhez, milyen hozzáadott szolgáltatásokra lehet szükség, és hogy mindehhez érdemes-e kockázati tőkét bevonni. Az előadás ezeket az alapvető B2B ajánlásokat foglalja össze példákon keresztül. Bár a startup sikere távolról sem garantált ezek betartása mellett sem, de jópár zsákutca elkerülhető.

 

Prekopcsák Zoltán, VP Data & Analytics, RapidMiner

Zoltán az elmúlt 12 évben négy B2B szoftver startupnál volt alapítói vagy vezetői szerepben. Az általa alapított Radoop big data szoftvercéget 2014-ben vásárolta fel az amerikai RapidMiner, melynek azóta is vezetőségi tagja. Üzleti tevékenységei mellett a CEU és a BME oktatója, nemzetközi és hazai konferenciák rendszeres előadója.

 

Fontos, az esemény ingyenes, de regisztrácójhoz kötött! Bhhez nem kell semmi mést tenned, mint megadni neved és email címed:

Regisztráció

drukka startup academy logo